P 04-Laget
P02-laget Minilaget Fotbollsskolan Buskul

Vill du se referat från säsongerna 2002-2014........Klicka här

Du som vill vara med och spela fotboll i P04-laget, men ännu ej kommit till skott, kontakta
Roger Hagelin tfn. 60368, Conny Holmberg tfn 60314, Emil Johansson Holmberg tfn 60261 eller Håkan Sundell tfn.60232.
Du kan också mejla Dina frågor på vår mail-adress.

Träningstider 2015
Tisdagar kl 18-19.30
Torsdagar kl 18-19.30
Hjortheden


P 04-laget 2015

Klicka på bilden så kommer ni till en presentation och statistik av spelarna i laget
Tabell och spelprogram hittar ni längst ner

2015-09-13
HT - Oskarshamns AIK röd 1 - 9
Bildspel

August Åhlin var duktig när P04 förlorade

P04 har haft en tung höst med idel förluster. På söndagen spelade killarna årets sista seriematch och hade väl förhoppningar om att kunna ordna till ytterligare en seger i år. Man mötte nämligen Oskarshamns AIK ett lag som man kryssade mot på bortaplan i våras. Nu var det ett helt annat lag som OAIK kom till spel med. De gav inte våra killar en chans. Redan efter fem minuter stod det 0-3 och i paus var ställningen 0-5.
Andra halvlek blev litet bättre från HT:s sida. Den halvleken slutade 1-4, så matchen slutade 1-9. HT-målet gjordes av August Åhlin, som också var bäst i laget. Samtliga killar ska ändå ha beröm för att de aldrig ger upp och kämpar ända in i kaklet.
Målen för OAIK gjorde Neo Cannervik 5, Erdion Lajic 2, Melvin Borgemo 1 och Anton Hörberg 1. Bäst i laget var de två förstnämnda.
Nu tar vi någon dryg månads träning- och matchuppehåll innan vi börjar med inomhusträningen.

Conny Holmberg

2015-09-05
Vimmerby IF - HT 8 - 0

P04 hade några få chanser men lyckades inte få in bollen

P04 har haft ett tufft program nu beroende på att vi fått flytta flera matcher pga sjukdomar och spelarbrist. På lördagen spelade killarna sin tredje match på sex dagar och åkte på en ny förlust. Denna gång mot Vimmerby, som vann med 8-0.

Killarna var inte riktigt vakna i början av matchen, för redan efter en minut kom 1-0 och efter tio minuter var ställningen 4-0. Efterhand spelade laget upp sej och skapade även några målchanser. I paus var ställningen 6-0.
Efter litet snack i halvtidsvilan fick killarna litet bättre ordning på spelet i den andra halvleken. Även om VIF gjorde ytterligare två mål, så får killarna ta med sej insatsen i den andra halvleken till avslutningsmatchen mot Oskarshamn nästa helg.
Melker Holmberg och August Åhlin var genomgående bäst i laget. Plus även till Alfred Johansson och Mikael Roupé.
Och som vanligt när vi spelar matcher i Vimmerby så ösregnade det under hela matchen.

Conny Holmberg

2015-09-02
Tjust IF FF - HT 11 - 2

Arkivbild
(Jag glömde ta bilder)

P04 åkte på en ny stor förlust, när man mötte Tjust på bortaplan. Hela 11-2 blev det till slut. Tjust tog därmed en ordentlig revansch för förlusten i vårmatchen på Lillheden.

Tjust tog direkt tag i händelserna på planen och gjorde mål på sina två första anfall. I paus ledde de med hela 6-0. I den andra halvleken kom HT igen litet bättre och lyckades i alla fall sätta dit två mål. Tyvärr gjorde Tjust ytterligare fem.

August Åhlin var klart bäst i laget, men hela laget får beröm för den andra halvleken. Hela Tjustlagetgjorde en kanonmatch.
Anton Holmberg och Linus Åsberg gjorde målen för HT. För Tjust nätade Olle Eklöv 2, Isak Torlamb 2, Ilyas Mukthar 2, Abdifata Ismael 2, Abdinor Ismael 1, Meelad Ali 1 och Isak Stenbeck 1.

Conny Holmberg

2015-08-31
HT - Västerviks FF svart 3 - 13
Bildspel

Linus pangar på

Vårt 04-lag har det tufft. Inte nog med att flera spelare är borta pga sjukdom, man har även fått duktigt på pälsen i ett par matcher nu.

Ändå måste jag berömma killarna för att de kämpar och inte ger upp. Som i kvällens match mot ett mycket duktigt VFF, som dessutom leder serien. Trots att killarna låg under med hela 0-7 efter den första halvleken, gick de ändå ut och krigade i den andra. Visst ramlade det in ytterligare sex bollar bakåt, men man gjorde i alla fall tre mål framåt. Det tror jag nästan att killarna kände som en seger. Målen gjordes av Anton Holmberg, Melker Holmberg och Linus Åsberg.
Beröm till samtliga trots förlusten. Extra plus till August Åhlin och Anton Holmberg. Bäst på planen och i VFF var Melvin Svensson, men VFF-ledarna ville hylla hela laget för ett bra passningsspel.
Bra domare var Erik Johansson, Hjorted.

Conny Holmberg

2015-08-15
HT - IFK Västervik vit 0 - 12
Bildspel

Foto: Tommie Roupé

P04 kom till start på Lillheden med endast åtta spelare, när man på lördagen mötte IFK Västervik på en av årets varmaste dagar.

Med bara en avbytare i värmen blev det alltför tufft för våra små kämpar. I en kvart var det en ganska jämn match, sedan tog ett duktigt IFK över totalt. Visserligen hade HT en boll, som räddades på mållinjen vid ställningen 0-1, men IFK gick fram till 0-4 innan paus.
I den andra halvleken blev det i stort sett spel mot ett mål. Ett tröttkört HT hade fullt upp med att försvara sej, men ändå rullade baklängesmålen in med jämna mellanrum bakom Adam i hemmamålet.
0-12 slutade matchen, men kämpade gjorde killarna ändå hela matchen. På slutet var det nära att Simon hade fått in ett tröstmål, men bollen smet tyvärr utanför.
Samtliga i laget ska ändå ha en eloge, för att de ändå kämpade och försökte hela matchen. Ingen hängde med huvudet. Arvid Hjortbrandt gjorde en riktig kanonmatch på den ovana platsen som back.
IFK var riktigt bra och ledarna ville framhålla laginsatsen. Kul också för målvakten Filip Hultman att hålla nollan förstås.
Målen gjordes av Elias Andersson 5, Jonathan Jonsson 3, Isak Andersson 2, Hugo Nilsson 1 och Amadeus Dunsäter 1,
Bra domare var Jimmi Jangdin.

Nu är det bara att glömma den här matchen snabbt och se fram emot mötet med Tjust nästa helg.

Conny Holmberg

2015-08-09
Frödinge/Br. SK - HT 5 - 1


Ett svettigt, tröttkört men ändå glatt HT pustar ut i skuggan under pausvilan

P04 lyckades inte rubba Frödinge den här gången heller, men ett bra försök gjorde killarna i alla fall. Så länge orken höll så ledde man matchen, men efter tjugo minuter kom tröttheten och misstagen. Då kom också baklängesmålen.

Ett något otränat HT tog alltså ledningen i matchen genom ett mål av Linus Åsberg, som krutade på från långt håll. De flesta av våra killar har ju varit borta på semester och inte tränat något inför den här matchen. Ändå höll man spelet väl uppe under den första halvlekens inledande tjugo minuter. Mot slutet av halvleken tröttnade killarna i värmen och det fysiskt starkare och större hemmalaget kunde kvittera och gå till halvtidsvila med 2-1.

Den andra halvleken pressade sedan FBSK på ännu tuffare mot ett duktigt kämpande HT och utökade ledningen till 5-1. HT släppte ändå inte till något spelmål utan samtliga hemmamål utom ett kom efter fasta situationer. Ett på frispark och tre efter hörnor. Där har vi litet att jobba med på träningarna.

Trots förlusten ska killarna ändå vara nöjda med sin prestation. Alla kämpade på bra. Extra plus till Adam i målet. FBSK-målen gjordes av Ludwig Andersson 3, Felix Uhre 1 och Leo Gustavsson. Bäst i FBSK var mv Hugo Sendin och Sigge Nilsson Blomberg.

Conny Holmberg

2015-06-15
HT - Överums IK 3 - 4
Bildspel

Foto: Tommie Roupé

P04 fick en bedrövlig start på matchen, när laget mötte Överum på måndagskvällen. ÖIK chocköppnade och gjorde hela fyra mål under första kvarten innan HT vaknade till. Ett resultat som stod sej halvleken ut.
En riktig uppförsbacke för hemmalaget inför den andra halvleken, men i pausen bestämde vi att åtminstone försöka vinna den andra halvleken. Ut på Lillheden kom ett helt annat HT och tog över matchen helt. Tre mål gjorde man och hade även bud på en kvittering, men ÖIK klarade hem segern med 3-4.
Målen för HT gjordes av Melker Holmberg 2 och Anton Holmberg 1. För ÖIK nätade Anton Ekberg 2 och Filip Andersson 2.
Alla i HT gjorde en mycket bra andra halvlek. Extra plus till August Åhlin, Alfred Johansson och Melker Holmberg. Bäst i ÖIK och på planen var Anton Ekberg. Bra domare var Jimmi Jangdin.

Conny Holmberg

2015-05-31
Oskarshamns AIK röd - HT 1 - 1
Bildspel

HT:s målskytt Simon Gustavsson i kamp om bollen

P04 gjorde en riktig kanonmatch när laget spelade 1-1 på bortaplan mot Oskarshamns AIK. HT kom till spel med endast två avbytare, men killarna visade upp ett riktigt tigerhjärta och kämpade på trötta ben och med en obändig vilja till sej en poäng.

Med hjälp av den starka medvinden tog OAIK ledningen med 1-0 i den första halvleken. Elliot Alkelid fick på ett stenhårt långskott, som en något skymd Adam i mål inte orkade stå emot. OAIK hade också ett flertal farliga hörnor, men dem togs ganska enkelt om hand av Adam och försvaret. Även HT hade ett par målchanser bl.a. kom Micke Roupé fri med målvakten, men blev upphakad i skottögonblicket. Ingen hade nog protesterat om domaren blåst straff i det läget.

Andra halvlek hade HT den starka vinden i ryggen och skapade brtydligt mera framåt. Vi väntade bara på kvitteringen och till slut kom den. Det var Simon Gustavsson som krutade in 1-1 i nättaket. Stor lycka i HT så klart. Killarna skapade ytterligare några farligheter, men fick inte in bollen. Istället var hemmalaget mycket nära att avgöra matchen i slutminuten, när en s.k. svala damp ner på ribban. 1-1 stod sej tiden ut och det tyckte nog de flesta var rättvist.

Alla killar i laget måste vara jättenöjda med sin insats. Alla gjorde sin bästa match för året. Melker och August gjorde inte ett misstag på hela matchen. Alfred var kung på mittfältet och Micke sprang nog närmare en mil.
Härligt killar! Nu blir det ännu roligare att gå till träningen på tisdag.

Conny Holmberg

2015-05-26
HT - Vimmerby IF gul 0 - 9
Bildspel

P04 mötte på tisdagskvällen Vimmerby IF på Lillheden. Lagen stod på samma antal poäng inför den här matchen, så vi hade väntat oss en jämn och spännade match. Så blev inte fallet. Även om HT startade matchen hyfsat, så åkte de tidigt på ett par billiga baklängesmål. Det tog tydligen geisten ur våra killar för efter det tog VIF över matchen totalt. De visade upp ett spel, som inte våra killar mäktade med att matcha. Ett mycket bra VIF vann till slut matchen med 0-9, efter 0-5 i paus. Båda lagens spelare kämpade bra. Ett extra plus till August Åhlin i HT och Aziz Abdul Majid i VIF. Bra domare var Jimmi Jangdin.
VIF-målen gjordes av Aziz Abdul Majid 3, Eriol Rexhepi 2, Jacob Eriksson 1, Theo Krantz 1, Ibrahim Assaf 1 och Wiking Malmunger 1.
För våra killar är det bara att bryta ihop och komma igen i nästa match.
Ett extra tack också till ledaren i VIF, Birgitta Johansson, som hjälpte en av våra A-lagskillar med en axel, som gått ur led. A-laget tränade nämligen samtidigt på Hjortheden.

Conny Holmberg

 

2015-05-15
HT - Sundbybergs IK 1 - 13
Bildspel

Sundbybergs IK P03 var som vanligt numera på träningsläger i Hjorted under Kristi Himmelfärdshelgen. Förutom att träna möter de flera lag under lägret. På fredagen var det dax att möta HT i två matcher. Både mot vårt P02 lag och vårt P04 lag. Matcherna spelades direkt efter varandra och kortades därför ner till 2x20 minuter.

Efter en kort vila efter matchen mot 02:orna var det så dax för Sundbybergs 03:or att möta vårt 04-gäng. Vi hoppades att våra 02:or hade tröttat ut dem så mycket så att vi skulle kunna bättra på fjolårets förlustsiffror 3-11 till ett mera smickrande resultat. Ack, vad vi bedrog oss. Årets match slutade 1-13 efter 0-4 i paus. Precis som i seriematchen mot VFF senast, så orkade våra killar inte stå emot i den andra halvleken. Naturligtvis sjönk också kamplusten i takt med att baklängesmålen ramlade in. Heder ändå att de gjorde så gott de kunde mot ett mycket bra Sundbyberg,
Anton Holmberg gjorde målet för HT. Eftersom hans kusin Figge Holmberg i SIK också gjorde ett mål så slutade i alla fall kusinkampen 1-1.
Ett extra tack till Joel, Sam och Melker som var bussiga nog att ställa upp även i den här matchen.
Efter matcherna bjöds alla på bulle- och kakbuffé.

Conny Holmberg,

 

2015-05-13
Västerviks FF svart - HT 10 - 2

Tyvärr glömde jag att ta några bilder på matchen, så ni får nöja er med den här på Linus Åsberg.
Han gjorde våra två mål.

P04 har det tufft mot lagen från kommunhuvudstaden. På onsdagen åkte man på en riktig smäll, när laget förlorade mot Västerviks FF med hela 10-2. Ändå höll man siffrorna nere under den första halvleken. 2-1 var siffrorna i paus. Med många spelare borta och med bara tre avbytare orkade inte HT stå emot VFF, som hade hela sex avbytare med sej.
Killarna kämpade så gott de kunde, men VFF var helt enkelt för bra och hade inte Adam storspelat i målet så kunde det ha rasat iväg ännu mera.
Linus Åsberg gjorde bägge målen och var bäst i laget tillsammans med Alfred Johansson och Adam förstås.

Conny Holmberg

 

2015-05-10
HT - Tjust IF FF 4 - 2
Bildspel

P04 tog årets första seger och firade det med att göra vågen mot hemmapubliken

Äntligen kom så årets första seger för vårt P04-lag. Hemma på Lillheden besegrade killarna Tjust IF FF med 4-2 efter 3-1 i paus.
Efter en litet trevande inledning av HT, då man också släppte in ett baklängesmål vaknade killarna till ordentligt och gick fram till en 3-1 i den första halvleken. Under den halvleken visade man också upp årets bästa spel med många fina kombinationer.
Även i den andra halvleken började HT bäst och ökade på till 4-1. Tjust gav aldrig upp utan kom igen och reducerade till 4-2. De hade även bud på ytterligare mål, men 4-2 stod sej matchtiden ut
Hela HT:s lag ska ha ett stort beröm för den här matchen. Härligt jobbat, killar! Även Tjust ska ha bertöm för att de aldrig gav upp.
HT-målen gjordes av Linus Åsberg, Simon Gustavsson, Mikael Roupé och Kevin Grönlund. För Tjust nästade Robin Ilhammar och Olle Eklöv.
Bra domare var Jimmi Jangdin.

Conny Holmberg,

 

2015-05-06
IFK Västervik - HT 7 - 1
Bildspel

P04 har fått en jobbig start på seriespelet. På onsdagskvällen kom den tredje raka förlusten när man mötte IFK Västervik på Örbäcken.
Hela 7-1 vann IFK matchen med till slut. Våra killar var ändå glada över att de fick in ett tröstmål till slut genom Kevin Grönlund.
Redan efter någon minut gjorde IFK 1-0. Sedan rullade målen in med jämna mellanrum. De flesta målen kom till på returer sedan Adam i målet räddat det första skottet. Där måste killarna vara mera vakna och ta bort bollen. Samtliga i laget ska ändå ha en eloge för att de kämpade så gott de kunde. Bäst betyg får Adam och Kevin. Hela IFK får naturligtvis överbetyg. Bäst var Omar Tarabeih och Filip Papic.

Conny Holmberg

 

2015-05-03
HT - Frödinge/Br. SK 0 - 4

P04 mötte på söndagen ett duktigt Frödinge/Br.SK på Lillheden och förlorade med 0-4 efter 0-2 i paus. Killarna startade matchen litet okoncentrerat och släppte tidigt in att baklängesmål. Efterhand jobbade de sej in i matchen och skapade ett par målchanser. Men det var Frödinge som skapade det mesta och innan halvtidsvilan ökade de också på till 2-0.
HT ändrade om litet i laget inför den andra halvleken och det såg då litet bättre ut. Man fick upp spelet litet högre i banan och fick också till några halvchanser. Ändå var man inte riktigt nära att reducera utan FBSK ökade på sin ledning med ytterligare två mål.
Klart bäst i ett duktigt kämpande hemmalag var Adam Sundell i mål, men samtliga får godkänt för matchen. Man får ju betänka att motståndarna uteslutande bestod av 04-or medan vi endast har fyra 04-or i vårt lag.
I FBSK svarade samtliga för en mycket bra match.
FBSK:s mål gjordes av Axel Hoppe Adolfzén, Sigge Blomberg, Hugo Ideström och Ludwig Andersson.

Conny Holmberg

 

2015-04-26
Överums IK - HT 5 - 1
Bildspel


P04 förlorade premiären borta mot Överum med 5-1.

P04 gjorde på lördagen sin första utomhusmatch för året och den första matchen i det nya snygga matchstället. Nu hjälpte det föga även om våra killar startade matchen på ett mycket bra sätt. Passningsspelet såg till en början mycket bra ut och det märktes att laget hade tränat mycket på det. Däremot hade killarna svårt att skapa några vassa målchanser. Istället var det ÖIK, som på en kontring gjorde 1-0. HT kom igen och kvitterade genom Melker Holmberg.
I den andra halvleken var bollinnehavet fortsatt ämnt, men det var hemmalaget som skapade chanserna och också utnyttjade dem. Fyra mål ramlade in bakom Adan i mål, så matchen slutade 5-1. Överums mål gjordes av Anton Ekberg 2, Melvin Ekberg 1, Filip Andersson 1 och Andy Svensson 1.
Alla i HT ska, trots förlusten, ha beröm för en bra insats. Extra plus går till Lucas Karlsson, August Åhlin och Melker Holmberg, I ett duktigt ÖIK var det Kevin Ohlen och Anton Ekberg som stack ut litet mera än de andra.
Bra domare var Fabian Westring.

Conny Holmberg

Tabell P04 vit 2015

Västerviks FF svart
14
11
0
3
80-42
38
33
IFK Västervik vit
14
9
1
4
63-37
26
28
Vimmerby IF gul
14
8
1
5
51-37
14
25
Frödinge-Brantestad SK
14
5
4
5
50-35
15
19
Oskarshamns AIK röd
14
5
3
6
54-61
-7
18
Överums IK
14
5
2
7
46-52
-6
17
Tjust IF FF
14
4
4
6
63-62
1
16
Hjorted/ Totebo
14
1
1
12
19-100
-81
4
Ankarsrums IS Utgått

Spelprogram P04 vit 2015

April
2015-04-26 11:00 144508002 Tjust IF FF - Vimmerby IF gul 5 - 2 Ernebergsfältet
2015-04-26 11:00 144508005 Överums IK - Hjorted/Totebo 5 - 1 Överums IP
2015-04-26 15:30 144508003 IFK Västervik vit - Oskarshamns AIK röd 7 - 4 Örbäcken
2015-04-28 18:30 144508011 Västerviks FF svart - Oskarshamns AIK röd 3 - 5 Karstorp
Maj
2015-05-03 11:30 144508009 Oskarshamns AIK röd - Tjust IF FF 3 - 5 Ernemar IP
2015-05-03 13:00 144508007 Hjorted/Totebo - Frödinge-Brantestad SK 0 - 4 Hjortheden
2015-05-03 14:00 144508010 Vimmerby IF gul - Västerviks FF svart 3 - 2 Ceosvallen
2015-05-06 19:00 144508013 IFK Västervik vit - Hjorted/Totebo 7 - 1 Örbäcken
2015-05-08 18:30 144508016 Oskarshamns AIK röd - Vimmerby IF gul 8 - 1 Ernemar IP
2015-05-09 11:00 144508018 Överums IK - IFK Västervik vit 2 - 4 Överums IP
2015-05-10 10:30 144508014 Frödinge-Brantestad SK - Överums IK 5 - 2 Lundavallen
2015-05-10 13:00 144508019 Hjorted/Totebo - Tjust IF FF 4 - 2 Hjortheden
2015-05-13 19:00 144508021 Västerviks FF svart - Hjorted/Totebo 10 - 2 Karstorp
2015-05-14 11:00 144508022 Tjust IF FF - Överums IK 4 - 4 Ernebergsfältet
2015-05-17 18:15 144508023 IFK Västervik vit - Frödinge-Brantestad SK 3 - 3 Örbäcken
2015-05-20 18:30 144508030 Överums IK - Västerviks FF svart 3 - 4 Överums IP
2015-05-24 10:00 144508029 Frödinge-Brantestad SK - Tjust IF FF 3 - 3 Lundavallen
2015-05-26 18:30 144508026 Hjorted/Totebo - Vimmerby IF gul 0 - 9 Hjortheden
2015-05-27 19:00 144508031 Västerviks FF svart - Frödinge-Brantestad SK 3 - 1 Karstorp
2015-05-31 11:00 144508035 Vimmerby IF gul - Överums IK 2 - 1 Ceosvallen
2015-05-31 11:30 144508034 Oskarshamns AIK röd - Hjorted/Totebo 1 - 1 Ernemar IP
2015-05-31 15:00 144508032 Tjust IF FF - IFK Västervik vit 3 - 4 Hammarvallen
Juni
2015-06-07 10:00 144508036 Frödinge-Brantestad SK - Vimmerby IF gul 1 - 2 Lundavallen
2015-06-07 12:00 144508037 Överums IK - Oskarshamns AIK röd 4 - 4 Överums IP
2015-06-07 18:15 144508040 IFK Västervik vit - Västerviks FF svart 1 - 2 Örbäcken
2015-06-13 10:00 144508044 Oskarshamns AIK röd - Frödinge-Brantestad SK 0 - 6 Ernemar IP
2015-06-14 14:00 144508045 Vimmerby IF gul - IFK Västervik vit 4 - 3 Ceosvallen
2015-06-15 18:30 144508050 Hjorted/Totebo - Överums IK 3 - 4 Hjortheden
2015-06-17 18:30 144508047 Vimmerby IF gul - Tjust IF FF 3 - 1 Ceosvallen
2015-06-17 18:30 144508048 Oskarshamns AIK röd - IFK Västervik vit 6 - 4 Ernemar IP
2015-06-22 18:30 144508041 Västerviks FF svart - Tjust IF FF 6 - 5 Karstorp
2015-06-24 18:30 144508054 Tjust IF FF - Oskarshamns AIK röd 4 - 4 Ernebergsfältet
Augusti
2015-08-04 18:30 144508055 Västerviks FF svart - Vimmerby IF gul 5 - 3 Karstorp
2015-08-09 10:00 144508052 Frödinge-Brantestad SK - Hjorted/Totebo 5 - 1 Lundavallen
2015-08-15 11:00 144508059 Överums IK - Frödinge-Brantestad SK 3 - 2 Överums IP
2015-08-15 13:00 144508058 Hjorted/Totebo - IFK Västervik vit 0 - 12 Hjortheden
2015-08-16 16:00 144508056 Oskarshamns AIK röd - Västerviks FF svart 4 - 10 Ernemar IP
2015-08-22 14:00 144508061 Vimmerby IF gul - Oskarshamns AIK röd 5 - 0 Ceosvallen
2015-08-23 18:15 144508063 IFK Västervik vit - Överums IK 4 - 2 Örbäcken
2015-08-26 18:30 144508067 Överums IK - Tjust IF FF 6 - 5 Överums IP
2015-08-30 10:00 144508068 Frödinge-Brantestad SK - IFK Västervik vit 1 - 4 Lundavallen
2015-08-31 18:30 144508066 Hjorted/Totebo - Västerviks FF svart 3 - 13 Hjortheden
September
2015-09-02 18:30 144508064 Tjust IF FF - Hjorted/Totebo 11 - 2 Ernebergsfältet
2015-09-05 14:00 144508071 Vimmerby IF gul - Hjorted/Totebo 8 - 0 Ceosvallen
2015-09-06 11:00 144508074 Tjust IF FF - Frödinge-Brantestad SK 6 - 6 Hammarvallen
2015-09-06 16:00 144508075 Västerviks FF svart - Överums IK 5 - 3 Karstorp
2015-09-13 10:00 144508076 Frödinge-Brantestad SK - Västerviks FF svart 3 - 5 Lundavallen
2015-09-13 13:00 144508079 Hjorted/Totebo - Oskarshamns AIK röd 1 - 9 Hjortheden
2015-09-13 15:30 144508080 Överums IK - Vimmerby IF gul 4 - 3 Överums IP
2015-09-13 16:00 144508077 IFK Västervik vit - Tjust IF FF 3 - 6 Örbäcken
2015-09-17 17:45 144508085 Västerviks FF svart - IFK Västervik vit 0 - 3 Karstorp
2015-09-19 14:00 144508081 Vimmerby IF gul - Frödinge-Brantestad SK 3 - 3 Ceosvallen
2015-09-20 13:00 144508082 Oskarshamns AIK röd - Överums IK 6 - 3 Ernemar IP
2015-09-27 11:00 144508086 Tjust IF FF - Västerviks FF svart 3 - 12 Ernebergsfältet
2015-09-27 11:30 144508089 Frödinge-Brantestad SK - Oskarshamns AIK röd 7 - 0 Lundavallen
2015-09-27 15:00 144508090 IFK Västervik vit - Vimmerby IF gul 4 - 3 Örbäcken

2015-02-21
Västervikscupen 2015
Bildspel

Med tungan rätt i munnen

P04 deltog på lördagen i Västervikscupen och kämpade bra, men förlorade ändå samtliga matcher. Motståndarlagen har ju helt andra förutsättningar att träna inomhusfotboll än vad våra killar har. Det är trots allt stor skillnad att spela i en idrottshall med fullmått, mot att hålla till i Hjorteds lilla gymnastiksal. Hur som helst spelade killarna, efter en tveksam inledning, allt bättre ju längre turneringen pågick.
Nu deltar laget inte i flera inomhuscuper utan nu ser vi fram emot utomhussäsongenResultat Grupp B

Matchnr

Kl

SKOGSHAGA

B2

09:20

HT

-

VIF

0 - 3

B4

10:00

IFK 2

-

HT

9 - 0

B6

10:40

VFF 2

-

HT

3 - 0

B10

12:00

HT

-

HFK 2

0 - 3

 

Kl

SLUTSPEL SPORTHALLEN

Åttondel 2

13:10

VFF 1

-

HT

3 - 0

 

2015-01-18
Nisse Lull cup 2015
Bildspel

P04 deltog på söndagen för första gången i Nisse Lull cup i Högsby och vi kan väl lugnt påstå att de åkte på en riktigt tuff resa. Laget hamnade i en mycket tuff grupp tillsammans med värdlaget Högsby IK, Smedby BoIK och Oskarshamns AIK svart. Högsby kom sedan tvåa och Smedby trea i hela turneringen, så då förstår ni att det blev litet för tufft för vårt unga lag. Vann hela turneringen gjorde IFK Borgholm från Öland.
Det blev storstryk i alla tre matcherna. Ja, killarna lyckades faktiskt inte få in ett enda mål även om man hade några mycket bra chanser. Närmast var man med två träffar i målramen. Trots förlusterna tyckte killarna ändå att det var kul att vara med. Det är bara att ta lärdom av det här och försöka komma igen nästa år.
Nästa cup laget deltar i blir i Västervikscupen, som spelas lördagen 21/2. Förhoppningsvis får vi litet bättre lottning då.

Resultat:
HT - Smedby BoIK 0 - 8
HT - Högsby IK 0 - 9
HT - Oskarshamns AIK svart 0 - 6

Conny Holmberg