Ungdomslagens sida
På denna sida kan du läsa om fotbollsåren 2002 och 2014.
Klicka på det Du vill läsa om.

2004 / ingen info
2005 / ingen info

2012-11-14 Ungdomslagen på väg till Friends Arena

14/11-2012 Ungdomslagen med ledare på väg till invigningsmatchen på Friends Arena
mellan Sverige och England Klicka på bilden för att se bildspel från resan
Läs vad tidningarna skrev om resan:
Västerviks-Tidningen     Expressen     Vimmerby Tidning

På resan var det också prisutdelning för ungdomslagen
Klicka på bilden för att se bildspel från utdelningen

2012-03-07 Innebandy

2012-03-07 Innebandy för barn födda 2001-2004
Klicka på bilden för att se bildspel

6/9-2003 Ungdomslagen till EM-kvalmatchen mot San Marino för Bingolottovinsten.

Hela gänget inför avfärden mot Göteborg.

För ett par år sedan vann dåvarande P14-laget 50.000:- kronor på Bingolottos Föreningsdrag. Vinsten skulle enligt reglerna användas till ett träningsläger, en resa eller något liknande. I år blev äntligen en resa av och då ställdes kosan mot Göteborg för att se på EM-kvalmatchen Sverige - San Marino på Nya Ullevi. Ett drygt 40-tal ungdomar och ledare lämnade Hjorted tidigt på lördagsmorgonen för avresan västerut. Efter matchen väntade middag på en restaurang och övernattning på hotell i Göteborg. Resan blev säkert en stor upplevelse för ungdomarna, där många inte besökt en så stor arena som Nya Ullevi tidigare. Att sedan Sverige vann matchen med hela 5-0 var det säkert ingen i Hjortedsgänget som var ledsen över.