Ungdomslag 2002

P9-Laget P11-Laget P13-Laget F12-Laget F9-Laget Fotbollsskolan2002

Vill du se referat från andra säsonger........Klicka här

15/11 Avslutningsfest för ungdomsfotbollen i Hjorted
Klicka på respektive lag för att läsa mera

Alla glada deltagare på avslutningsfesten

Hjorteds GoIF hade på fredagskvällen avslutningsfest för ungdomsfotbollen. Föreningen har under året haft ett sextiotal ungdomar i träning. Fem ungdomslag, varav tre pojklag och två flicklag, har deltagit i tränings- och seriespel. I ett av pojklagen har man på ett bra sätt samarbetat med Blankaholms BK. Damklubben bjöd alla ungdomar på varmkorv och glass. Dessutom belönades alla ungdomar med varsin medalj. Priser till de träningsflitigaste och bästa målskyttar delades också ut. Priset till Årets Ungdoms-Goifare delades i år ut till Alexander Borg. Damklubben delade också ut välförtjänta blommor till ungdomsledarna under stort jubel. Till ungdomsdomarna deladeföreningen ut presentkort.
Ungdomsfotbollen tar nu några månaders uppehåll, men under tiden håller man igång med innebandy, i den tyvärr allt för tränga gymnastiksalen. En önskan som ledare och ungdomar i föreningen ville skicka med till våra politiker var: När får vi en större idrottshall?

Alexander Borg blev årets Ungdoms-GoIfare. Roggan & Todde grattar.

Våra duktiga ungdomsledare belönades med blommor

Innebandy
Innebandyn drar igång för ungdomslagen på onsdag 30/10 i gympasalen.
Kl. 18-19 spelar ungdomar 6 - 9 år.
Kl. 19-20 spelar ungdomar 10-13 år.

Ledare är Tord Degerman och Jörgen Svensson.

Vi kommer att ha fem ungdomslag igång under år 2002.

F9. Ledare är Elisabeth Karlsson och Britt-Inger Möller.
F12. Ledare är Elisabeth Karlsson och Britt-Inger Möller..
P9. Ledare är Magnus Eriksson och Denny Gustafsson.
P11. Ledare är Tord Degerman och Jörgen Svensson.
P13. Ledare är Roger Hagelinoch Stefan Bertilsson.

Du som vill vara med och spela fotboll i våra lag, men ännu ej kommit till skott, kontakta Tord tel. 60391 eller Roger tel. 60368. Du kan också mejla Dina frågor på vår mail-adress.