Matchreferat B-Laget 2013

Matchreferat Tabeller Poängligan

Seriematcher 2013

Utv C Vimmerby

2013-09-28
Ankarsrums IS B - HT
B 1 - 7

Simon 2 mål
Martin A 2 mål
Jonathan 1 mål
Robin 1 mål
Martin D 1 mål

Yippie!!! B-laget vann B-slutspelet i Utv C Vimmerby. Det känns stort! Tänk så smart det var av Smålands FF att dela serien istället för att köra den som en vanlig serie med dubbelmöten. Nu blev det väldigt avslaget, sedan ett par klubbar lagt ner sina B-lag.
Hur som helst så avslutades det hela med ett B-lagsderby mellan AIS och HT. Ett derby som HT vann klart med 1-7, efter det att AIS haft ledningen med 1-0 i paus. HT ställde upp med ett lag där det skiljer 25 år mellan den äldste och yngste spelaren.
HT målen gjordes av: Simon Sandholm 2, Martin Arvidsson 2, Robin Arvidsson 1, Jonathan Helgesson 1 och Martin Degerman 1.
Målade för AIS gjorde Jimmie Johansson.
Conny Holmberg

 

2013-09-08
Målilla/Mörlunda B - HT
B 3 - 3

Emil 1 mål
Samuel 1 mål

B-laget gjorde ikväll sin andra match i den s k serien B-slutspel för Utv C. Den har ju blivit riktigt rumphuggen nu sedan både Rumskulla och Ariel dragit sig ur pga spelarbrist.
Nåväl, HT mötte ikväll Målilla/Mörlunda på bortaplan och kämpade sig till ett kryss efter att ha legat unde med 3-1. Emil Mikaelsson gav faktiskt HT ledningen i matchen när han gjorde 0-1 i 24 min. Sedan kom det alltså tre raka hemmamål, innan Samuel Svensson tryckte dit kvitteringen till 3-3 i slutminuterna.
Vem som gjorde det tredje HT-målet har jag inga uppgifter på.
Conny Holmberg

2013-09-01
HT
B - Storebro B 5 - 2

Simon 3 mål
Tom 1 mål
Gurra i mål

Simon Sandholm gjorde tre mål när HT B besegrade Storebro på Hjortheden med 5-2. De övriga målen gjordes av Mattias Gustavsson och Tom Nilsson.
Simon gav HT ledningen med 2-0 under de första 30 minuterna, men Storebro kom igen. På en straff reducerade Robin Flöisbon till 2-1 och tre minuter senare kvitterade Joakim Söderholm till 2-2. I halvlekens sista självande sekunder återtog HT kommandot när Tom Nilsson gjorde 3-2.
HT spikade sedan igen bakåt och ökade på ledningen till 5-2 i den andra halvleken.
Conny Holmberg

2013-08-18
Rumskulla GoIF B - HT
B 1 - 7

Simon 4 mål
Tom 1 mål
Fredrik 1 mål
Robin 1 mål

B-laget åkte iväg till Ören i Rumskulla med bara elva spelare, men det räckte tydligen ganska bra. För när matchen var slut hade HT vunnit med hela 1-7. Blott 14-årige Simon Sandholm svarade för hela fyra mål. Övriga mål gjordes av Tom Nilsson, Robin Arvidsson och Fredrik Lindström. Emil Samuelsson Karlsson tröstmålade för Rumskulla.
Conny Holmberg

2013-08-11
HT
B - Storebro B 2 - 1

Gurra
David

B-laget vann höstpremiären mot Storebro på Tollevi med 2-1. Samtliga mål gjordes i den första halvleken.. För HT nätade Mattias Gustavsson och David Israel. Storebromålet gjordes av Kim Wickström.

Conny Holmberg

2013-06-30
Ankarsrums IS B - HT
B 2 - 4

Adde 1 mål
John 1 mål
Fredrik 2 mål

B-lagsderby borta mot Ankarsrums IS och nu gick det bättre för HT än när A-lagen för någon månad sedan.
Ställningen var 0-1 i paus efter det att Adrian Ottosson gett HT ledningen i 24 min. I andra halvleken början ökade John Nilsson på till 0-2. Minuten efter Johns mål reducerade AIS till 1-2 genom Robin Thorén Johansson och dryga tio minuter var det kvitterat. Målskytt för AIS var Viktor Hilding.
HT och Fredrik Lindström ville dock annat. Med två snabba mål i 75 0ch 79 min avgjorde Fredrik tillställningen.
Jag får väl mera info senare, men notabelt var att ur-AIS-aren Tobbe Ring lirade för HT mot sitt gamla lag tillsammans med sonen Fabian.
Kul det där förresten med far & son i HT. I år har Jonte och Viktor Nilsson, Gurra och Filip Gustavsson liksom Leo och Simon Sandholm spelat tillsammans.
På min tid i Totebo IF lirade jag faktiskt tillsammans med pappa Wide och mina farbröder Pelle och Sven ett par matcher.
Conny Holmberg

2013-06-16
HT
B - BOIF B 2 - 5

Hejsan, hoppsan!

B-laget åkte på en ny förlust, när förra årets HT-tränare tog med sitt BOIF till Hjortheden. I laget återfanns också de förra HT-spelarna Armin Beganovic och Tony Ståhl. Samtliga tyckte nog att det var kul att vara tillbaka på Hjortheden igen. Framförallt när man fick åka därifrån med en trea i bagaget,
John Nilsson och Mattias Gustavsson nätade för hemmalaget. Rickard Svensson 2, Simon Lundahl 2 och Daniel Lönn gjorde målen för BOIF.
Mera info senare.
Conny Holmberg


2013-06-09
Frödinge/Br. SK B - HT
B 5 - 0

Inte helt oväntat åkte B-laget på en ny förlust, när man mötte suveräna serieledarna FBSK på bortaplan. Efter 3-0 i paus ökade FBSK på målskörden till 5-0 innan matchen var slut.
Mera info senare.
Conny Holmberg

2013-06-02
Gunnebo IF B - HT
B 7 - 3

Bilagan gick på en riktig mina, när man mötte Gunnebo på bortaplan. Hela 7-3 slutade matchen i hemmalagets favör.
Simon Sandholm gjorde två mål och Jonathan Helgesson 1, Dessutom blev
Jonathan Helgesson utvisad.
Mera info senare.
Conny Holmberg

2013-05-26
HT
B - HM IS B 2 - 2
Bildspel


Gurra, still going strong

B-laget vägrar att förlora, men å andra sidan vinner de inte heller. Ikväll spelade de sin tredje raka oavgjorda match. 2-2 slutade matchen mot HM IS, sedan HT haft ledningen med 2-1 i paus.
1-0 gjorde Nicklas Helgesson i 12 min och 2-0 kom genom Fredrik Lindström drygt tio minuter senare HM IS reducerade till 2-1 genom Emil Tält Sjöberg.
Med fem minuter kvar av matchen kvitterade Dan Rukundu till 2-2. Surt, och surt var också vädret. Regnet öste ner under hela matchen.

Conny Holmberg

2013-05-19
Horn/Hycklinge B - HT
B 3 - 3

HT B är ute på kryssning. Idag hämtade killarna upp ett 3-1 underläge till 3-3. Tydligen var det en tuff match för domaren delade ut hela fem varningar. HT fick fyra av dem. Kim Karlsson gjorde 2 mål och Tom Nilsson 1

Conny Holmberg

2013-05-12
HT
B - IF Ariel B 1 - 1
Bildspel

B-laget mötte IF Ariel hemma på Tollevi i ett härligt försommarväder på söndagseftermiddagen. Matchen slutade 1-1, efter det att Jonas Nilsson kvitterade Ariels ledning i 88 min.
Jag såg bara första halvlek så jag inväntar mera info från Todde.
Conny Holmberg

2013-05-05
IFK Tuna B - HT
B 3 - 1

Det verkar som att IFK Tuna är snäppet bättre än HT just nu, för även B-laget torskade på Tunhamra. Resultatet var dock betydligt mer smickrande än vad det var för A-laget. Matchen slutade 3-1. Albin Svensson gjorde HT:s tröstmål i 88 min. Jonte svarade för assisten.

Conny Holmberg


2013-04-28
HT
B - Målilla/Mörlunda B 1 - 0

B-laget vann premiärmatchen mot Målilla/Mörlunda på Hjortheden med 1-0. Målet gjordes av Tom Nilsson i den första halvleken. Hukke svarade för assisten.

Conny Holmberg


Träningsmatcher 2013

2013-03-17
HT
B - Gunnebo IF B 0 - 5

Jag har inte fått några rapporter från matchen, men av resultatet att döma så finns det nog inte så mycket att tillägga.

Conny Holmberg