Matchreferat B-Laget 2012

Matchreferat Tabeller Poängligan

Utveckling AB Nordöstra

2012-10-03
HT
B - Tjust IF FF B 0 - 10

B-laget svarade för ett riktigt bottennapp när man förlorade på Bökensveds konstgräsplan med hela 0-10 mot Tjust IF FF i den sedan tidigare uppskjutna matchen. I och med förlusten fick HT respass ur serien och spelar nästa år i Utv C.

Conny Holmberg

2012-09-17
Hultsfreds FK B - HT
B 5 - 2

Gurra
blev tvåmålsskytt

B-laget förlorade jumbofinalen borta mot Hultsfred med klara 5-2 och ligger nu riktigt risigt till i tabellen. Mattias Gustavsson gjorde båda målen för HT.

Målen föll så här:
11 min Andreas Lövgren 1-0
16 min Oscar Karlsson 2-0
23 min Oscar Karlsson 3-0
41 min Richard Gustafsson 4-0
54 min Mattias Gustavsson 4-1
70 min Mattias Gustavsson 4-2
87 min Adam Svenson 5-2


Conny Holmberg

 

2012-09-05
HT
B - Gullringens GoIF B 2 - 3

Martin Arvidsson & Robin Nilsson gjorde målen

B-laget gjorde återigen en mycket bra match mot div 3-laget Gullringens reserver. I paus var ställningen 2-2 sedan Martin Arvidson och Robin Nilsson nätat för HT. I andra halvlek avgjorde Abbas Mohamadi för bortalagets räkning när han satte 2-3.
Conny Holmberg

 

2012-09-02
Ankarsrums IS B - HT
B 1 - 0

B-laget är inte längre obesegrade i höst. Ankarsrums Viktor Hilding spräckte den sviten, när han gjorde 1-0 i 82 min, vilket också blev slutresultatet.
Inväntar en utförlig förklaring till detta debaclet av Coach-Todde.

Conny Holmberg

2012-08-26
IF Hebe B - HT
B 3 - 4

Hukke 2 mål
Martin 1 mål
Gurra 1 mål

B-laget är obesegrade i höst. Nu tog man också revansch på Hebe för förlusten på Hjortheden i våras. Målen gjordes av Nicklas Helgesson 2, Martin Degerman och Mattias Gustavsson.
Inväntar mera info av Todde

Conny Holmberg

2012-08-12
Västerviks FF B - HT
B 3 - 3

B-laget brukar göra bra matcher mot VFF och söndagens match var inget undantag.
Ändå startade våra killar matchen ganska dåligt. Det såg både segt och lojt ut inledningsvis. VFF tog också ledningen i 16 min genom Jesper Davidsson. VFF har även bud på flera mål i den första halvleken.
I den andra halvleken vaknade våra killar till och tog över matchen efter det att VFF ökat på till 2-0 genom Linus Hällblad i 48 min. Tre minuter senare reducerar Albin V-lund till 2-1, men trots HT-press lyckades Jesper Davidsson peta in 3-1 för hemmalaget. HT gav inte upp utan fortsatte att trumma på framåt Rättvisa skipa när Albin V-lund och Samuel Svensson gjorde varsitt mål och matchen slutade 3-3.
Hela laget var bra i den andra halvleken. Extra plus till V-lund, Samuel och Arvidsson.
Tord Degerman gm Conny Holmberg

 

2012-08-05
HT
B - IFK Västervik B 3 - 1
Bildspel

HT var hetast i B-derbyt mot IFK Västervik

B-laget började höstens seriespel på ett bra sätt, när man besegrade IFK Västervik med 3-1 efter att det stod 1-1 i paus.
En spelmässigt jämn första halvlek där IFK gör 0-1 efter fem minuter genom Mathias Svensson och HT kvitterar genom Gurra innan paus. I den andra halvleken är HT klart bättre och gör två mål genom Tom Åberg och Tony Ståhl.
Hela laget gör en hyfsad match utan att nå några himmelska höjder.
Tord Degerman gm Conny Holmberg

 

2012-06-17
HT
B - Djursdala SK B 0 - 5

B-laget fick storstryk mot DSK trots att man hade åtta A-lagsspelare med i truppen. Kollektiv härdsmälta, eller?
Enligt Todde Coach var det inte mycket att skriva om. Endast Albin Svensson får godkänt.

Conny Holmberg


2012-06-10
HT
B - Hultsfreds FK B 3 - 1

Daniel Ringdahl
1 mål
David Israel
1 mål
Pontus Petersson
1 mål

B-laget följde upp den fina insatsen mot Gullringen med en ny kanonmatch mot Hultsfred och tog en mycket rättvis seger,
Matchen slutade 3-1 till hemmalaget, men segern borde ha varit betydligt större med tanke på alla missade målchanser av HT. Flera jättelägen slarvades bort, men strunt samma. En seger är ändå en seger. Pontus Petersson, David Israel och Daniel Ringdahl målade för HT. Henrik Böris tröstmålade för HFK.
Hela HT gör en bra match. Priset till bäste spelare gick till mv Christian Högström
Tord Degerman gm Conny Holmberg

2012-06-06
Gullringens GoIF B - HT
B 1 - 1

Målskytt: Tom Nilsson

B-laget gjorde en stark insats när man plockade en pinne mot Gullringens div 3-reserver på bortaplan.
Efter en mållös första halvlek, som spelmässigt var jämn var HT snäppet bättre än Gullringen i den andra halvleken. HT tog också rättvist ledningen i 52 min genom Tom Nilsson. Efter målet radade HT upp mängder av målchanser, men missade samtliga. 1-0 stod sig ända till den 90 min och HT såg ut att gå mot en trepoängare. Med matchens sista spark fick Filip Ingemarsson till en drömträff och kvitterade till 1-1. Surt, men ändå en stark match av hela laget. Extra plus till målskytten Tom Nilsson.
Tord Degerman gm Conny Holmberg

2012-06-03
Tjust IF FF B - HT
B 4 - 1

Kim Karlsson gjorde målet

B-laget har svårt att vinna på bortaplan. Man inkasserade den tredje raka bortaförlusten mot Tjusts reserver på söndagskvällen.
HT tog ledningen i 20 min genom Kim Karlsson. Ett resultat som stod sig halvleken ut. I den andra halvleken gjorde kvitterade Tjust till 1-1 genom Fredrik Olsson i den 55 min. HT höll 1-1 ända fram till den 82 min. Då tog bensinen slut för våra killar och Robin Lundahl gjorde både 2-1 och 3-1. På övertid fastställde Abdulhaleem Amer Al-Otaibi slutresultatet till 4-1.
Tord Degerman gm Conny Holmberg

2012-05-27
HT
B - Ankarsrums IS B 4 - 2

Jacke 2 mål
Adde 1 mål
Hukke 1 mål

B-laget tog sig samman efter den bleka insatsen senast mot IF Hebe, och vann derbyt mot bilagan från Ankarsrum med 4-2.
En bra match av killarna, som vann matchen på ett övertygande sätt. Första halvleken var ändå spelmässigt ganska jämn, men det var HT som gick till pausvila med en 1-0 ledning. I den andra halvleken var HT det klart bättre laget. Hela laget gjorde en bra match med extra plus till Jacke och Hukke. Målen för HT gjordes av Jakob Johansson 2, Adrian Ottosson och Nicklas Helgesson. AIS mål gjordes av Anton Nilsson och Awet Shambel Habtu.
Filip Gustavsson blev visst utvisad. Vad är det man säjer om äpplet och päronträdet?????
Tord Degerman gm Conny Holmberg

 

2012-05-20
HT
B - IF Hebe B 1 - 4
Bildspel


Abrahim Jabateh gör 0-2 efter att han snappat upp en bakåtpassning

B-laget svarade för ett riktigt bottennapp, när man mötte jumbolaget IF Hebe på Hjortheden. Hebe stod på 0 poäng och hade 0-21 i målskillnad på två matcher inför det här mötet. HT kom till spel med åtta man från gårdagens A-lagsmatch, medan Hebe bara hade med sig tolv spelare totalt. En enkel match, trodde nog våra killar, men pyttsan så fel de hade.
Matchen avgjordes definitivt mellan minut 18 till 36 i den första halvleken, då Hebe gjorde tre mål efter riktiga bjudningar av HT. Den andra halvleken hade jag inte tillfälle att se, men Hebe ökade på till 0-4 innan Jonathan Helgesson kunde tröstmåla till 1-4 i 80 min. Hebes mål gjordes av Erik Ståhlgren, Abrahim Jibateh, Arvid Lindblad och Robin Sandelius. Matchen dömdes av Per Winqvist utan några problem.
Todde lägger till följande: Dålig inställning, flera missade målchanser, slarv och bjudningar i försvaret. Bättre spel i andra halvlek, men ändå inte helt ok. Alla kan bättre, men de som ändå försökte var Gurra, Tom Å och Martin D

Nästa match på söndag är derby mot Ankarsrum på Tollevi. Då får vi hoppas att killarna är mer alerta.
Conny Holmberg


2012-05-13
IFK Västervik - HT
B 2 - 1

John Nilsson

Det var en ganska bra match från vår sida och vi borde ha fått med oss en poäng hem.Vi förlorade matchen på ett baklängesmål i sista minuten. Det var en svårspelad match på grund av en usel plan och stark vind. Ingen i HT höjde sig över mängden.
Målet gjordes av John Nilsson.
Tord Degerman gm Conny Holmberg


2012-05-06
HT
B - Västerviks FF B 2 - 0

Tom Åberg

HT B tog en riktigt fin skalp när man besegrade VFF B med 2-0 på Tollevi på söndagskvällen. Tom Åberg blev matchhjälte med två mål. Båda gjordes med en minuts mellanrum i 88 och 89 matchminuten.
En jämn match och det stod 0-0 ända fram till 88 min. Då kom en småskadad Tom Åberg in och gjorde både 1-0 och 2-0 på en minut. Samtliga killar gjorde en riktig kanonmatch och vi spelade fin fotboll från målvakt till toppforwards. Extra plus till Gurra, som var bäst på plan.
Tord Degerman gm Conny Holmberg

2012-04-29
Djursdala SK B - HT
B 4 - 2

Adrian Ottosson & Robin Nilsson gjorde målen

HT inledde årets seriespel med en förlust borta mot Djursdala. Matchen slutade 4-2 efter det att DSK haft ledningen med 4-0. Två av målen gjordes på straffar.
Spelmässigt så var det en ganska bra match från våra killars sida. HT dominerade spelet i den första halvleken och borde ha gjort något mål. Istället blev det som det ofta blir när ett lag har spelmässigt övertag. Motståndarna kontrar och gör mål. Det var precis vad som hände här. DSK kontrar och gör 1-0 genom Mahir Manaj i 36 min. Sex minuter senare får DSK en straff, som Erik Nilsson sätter i mål. CH, som vaktar målet, blir varnad i samband med straffsituationen. 2-0 i paus.
Efter en dryg kvart av den andra halvleken får DSK sin andra straff och CH får sitt andra gula kort och blir utvisad. Mahir Manaj gör 3-0 på straffen. HT kämpade på bra den sista halvtimmen, men räcker inte riktig till med bara tio spelare på planen. DSK gjorde 4-0 i 76 min genom Oskar Pettersson. På slutet fick HT äntligen utdelning för sitt slit. Adrian Ottosson reducerar till 4-1 i 86 min och Robin Nilsson fastställde slutresultatet till 4-2 i den 90 min.
Tord Degerman/Conny Holmberg

Träningsmatcher 2012

2012-04-07
Ankarsrums IS B - HT
B 1 - 4

HT-bilagan spelade sin första match för året när man mötte AIS dito på konstgräset i Västervik. HT vann matchen med 4-1, men jag har inte fått några ytterligare rapporter om den.

Conny Holmberg